img

Foglalás

Ismerd meg koncepciónkat

Shanghai az 1920-as években olyan volt Kínának, mint New York City az Egyesült Államoknak, és semmi nem lehetett izgalmasabb akkoriban, mint fiatalnak lenni ebben a rohamléptekkel fejlődő metropoliszban. Az örökké változásban lévő, kultúrákat és korokat elegyítő Shanghai-i utcákon a férfiak kínai köntösben és western kalapban, a nők kíséret nélkül kínai legyezővel és magassarkúban szedték lépteiket, miközben minden sarkon állt egy Chesterfield reklám vagy a legújabb hollywoodi film plakátja, és olykor édeskés ópiumillatot hozott a tenger felől érkező meleg szellő. Az utakon egymás mellett döcögtek a trolibuszok és a sárga riksák, az épületek között pedig egymást váltották a neoklasszikus, gótikus vagy akár vöröstéglás házak, hol sugárutakat, hol pedig szűk sikátorokat ölelve fel.

Ha valaki megkérdezné tőlünk, mikor és hol élnénk szívünk szerint, gondolkodás nélkül vágnánk rá, hogy 1920-ban Shanghai-ban. Varázslatos éra volt ez, Kelet és Nyugat olyan páratlan szimbiózisa, mely azóta fogva tart minket, mióta megismerkedtünk vele. Amikor a Tuk Tuk Bár ötlete kipattant a fejünkből, nem volt kérdés, hogy minden ízében, színében és dimenziójában ezt a világot fogjuk életre kelteni.

Az exkluzív Andrássy út és a bohém belváros tökéletes fészeknek bizonyult szerelemgyerekünk megszületéséhez. A tapéta, a kanapék, az étkészlet, a díszítőelemek, a pult és minden apró kis tárgy alapos tervezés és válogatás eredménye lett, melyek együttesen és egymást erősítve teszik teljessé az élményt. A látvány harmóniában áll a zenével, a zene az ízekkel, az ízek a látvánnyal, és így elevenedik meg a Kelet Nyugaton.

A Tuk Tuk Bárban különösen nagy hangsúlyt fektetünk a vendéglátásra is, magasan képzett bártendereink nem koktélokat, hanem maradandó élményeket kevernek. Kizárólag friss és minőségi alapanyagokat használunk, kedvenceink a koriander, bazsalikom, chili, gyömbér, citromfű, citromnád, melyekből mindig csúcsminőséget tartunk a házban, büszkeségeink pedig a házilag készült szirupok, melyek hosszas kísérletezgetés után nyerték el mai ízüket. A nálunk töltött időt nem csupán az ízek teszik minőségivé – a közvetlen kiszolgálást és az otthonos hangulatot ugyanolyan fontosnak tartjuk. A Tuk Tuk Bár így senki számára sem lesz egy egyéjszakás kaland, mert aki egyszer járt itt, mindig visszatér. Várunk!