img

Csapatunk

Ismerj meg minket

Dávid: Bártendernek lenni számomra azt jelenti, hogy szeretem vegyíteni az ízeket, harmóniába hozni az ellentéteket, valamint az érzést, amikor az elkészült mű a vendég elé kerül, és látszik, hogy elnyeri a tetszését. Szeretem a friss gyümölcsöket és zöldségeket, a fűszereket, a füstöt, a borókát, amiket egy pohárba zárva érzelmeket, hangulatokat tudok kifejezni. Számomra elengedhetetlen az innovatív hozzáállás, de sosem szabad elfeledni a régi iskolát, hogy tudjuk, min kell változtatni és mit kell megtartani. Vendégeimet bevonom az italkészítésbe, hogy a végeredményben megtalálja azt, amit keresett, így találom meg minden vendégben az inspirációt. A velem szemben ülők pedig egy maradandó élménnyel lesznek gazdagabbak.

Viktor: Érdekes emberek, beszélgetések... Amikor a fények halványodnak, a zene erősödik, különleges felfedezésekre tehetünk szert egy este folyamán. Az éjjeli fényben egy város a legszebb arcát mutatja, az emberek nyitottabbak, az italok trükkösebbek. Bárban dolgozni egy életforma, egy szenvedély, ahova mindenki azért megy, hogy jól érezze magát, pihenjen, vagy felpörögjön. Kiteljesüljön. Levegye a maszkját. Az én vendégeim, amikor betérnek egy italra, akkor egy kicsit megünnepelik magukat, sikereiket, kipihennek egy fárasztó napot, feltöltődnek pozitív energiával, vagy éppen terveznek valami nagyot, vagy csak isznak egy finom Scotch-ot. Akárhogy is van, az én hivatásom, a lehető legjobb élményt ajándékozni vendégeimnek. Hogyan? Visszafogottan a háttérben, attrakcióval a központban, egy őszinte tanáccsal, figyelmes hallgatással, az italba csempészett szakmai szerelemmel, vagy éppen csapatom kemény munkájával vagyok a hangulat része.

Bence: Bartenderként elsődleges célom élményt nyújtani a vendégeimnek; legyen az egy új íz kombináció, egy jól megszokott koktél, vagy akár egy kellemes beszélgetés. Számomra a legfontosabb, hogy minden vendégem boldogabban lépjen ki a bár ajtaján, mint mikor belépett azon. Szeretek új életet lehelni régi, gyakran feledésbe merült koktélokba, apró változtatásokkal. Ezzel a modern ízléshez, valamint a vendégekhez igazítva azokat.

Teddy: Alkotni, mindig is alkotni szerettem volna és valami nagyot! A koktélkeverésben megtaláltam ezt. A csapat legújabb tagjaként különösen jó érzés, hogy nem csak a vendégeknek tudok újat mutatni, hanem a kollégáimnak is. Minden nap azért tanulok, készítek valami újat és gyakorlom a régit, hogy mindenki megkaphassa a megálmodott italát, főleg, ha azt egy medve készíti el. Néha nehézkes a mancsaimmal vagy a vérszomjammal együtt dolgozni, de időnként mindenkinek kell egy kis kihívás!