img

Csapatunk

Ismerj meg minket

Markarián Tamás - Bar Manager

Azon szerencsések közé tartozhatok, aki a cocktail készítés és bár üzemeltetés alapjait külföldön (Máltán) sajátíthattam el karrierem legelején, így nem csak egyedi és újkeletű módszereket, hanem vezetési és üzlet építési mechanizmusokat is kiforrott minőségi szemléletben tanulmányoztam, majd integráltam saját munkáim során. Az erős alapoknak köszönhetően hazatérésem után már Budapest egyedi tematikával és kiemelkedő gasztronómiával rendelkező bárjaiban tehettem le védjegyem és szélesíthettem tudásom spektrumát karrierem előrehaladtával. Vezetőként és a hazai ital gasztronómia szerves részeként célom a maximális vendégelégedettség mellett az italkultúra emelése barátságos és edukatív közegben, melyre a TukTuk bárnál jobb színteret nem is tudnék elképzelni! Gyere el hadd kápráztassunk el bárunkban olyan élményeken keresztül melyek örökké veled maradnak!

Petrányi Dorottya - Bartender

Szeretem az italokat, lelkük van. Egy illat, egy íz rengeteg élményt tud adni, emlékeket idéz fel, különleges pillanatokat ad. Ezeket az apró örömöket szeretném átadni a vendégeinknek, amikor hozzánk eljönnek. Ugyanakkor számomra a vendéglátás nemcsak az italokról szól, hanem egy kellemes beszélgetésről, új dolgok kipróbálásáról is. Szeretem a klasszikus, időtálló koktélokat, de nagyon jó érzés számomra, amikor a vendégeink valami új dolgot próbálnak ki és az azonnal kedvenccé válik.

Fézler Máté - Bartender

Bártendernek lenni számomra olyan, mint a művészet, többféleképpen lehet alkotni, hogy ízre és látványra is örömet okozzak a vendégeimnek. Elengedhetetlen a maximalista hozzáállás, szeretem látni a vendégeim arcát mikor megkóstolják az italokat, amiket készítek és pozitív véleménnyel távoznak a végén. Ebben tudok kiteljesedni és önmagamat adni.

Szabó Mirjam - Bartender

Fontos számomra a kreatívitás mind a magánélemben, mind a munkámban. Legyen szó divattervezésről, főzésről, vagy a bartendigről. Ennek köszönhetően a munkám során előszeretettel vegyítem a már meglévő klasszikus italkészítést és a konyhatechnológiát. Előnyben részesítem a saját készítésű alapanyagokat amikkel kiegészitem italaimat. A kreatívitás mellett fontos számomra az italok teljeskörű ismerete, ezáltal kiemelni az adott spirit különlegességeit, erősségeit.